Spitalul Municipal Dej la 156 de ani de existență

Spitalul Municipal Dej la 156 de ani de existență


Spitalul Municipal Dej a marcat în aceste zile 156 ani de existenta prin evenimentul  ”Zilele Spitalului Dejean”.

 Prima zi a fost marcată ieri, 21 iunie, printr-un simpozion aniversar, aflat la cea de a V-a ediție, în cadrul căruia au susținut lucrări de specialitate, medici din zonă.

Astăzi în cadrul Zilei porților deschise, managerul spitalului, dr. Mihai Pandrea, a prezentat invitaților noile investiții realizate în acest an: mamograful, ,achiziționat de Primăria Municipiului Dej, care de la 1 iulie, odată cu efectuarea  cursurilor  de specializare, va fi funcțional, precum și dispensarul TBC, noul bloc operator, compartimentele de urologie și ortopedie.

Mă bucur că pe lângă investițiile realizate anterior de Primăria Municipiului Dej în  modernizarea şi echiparea ambulatoriului, achiziționarea unui computer tomograf, aparat radiologic, aparat de respiraţie artificială pentru nou născuţi și reabilitarea mai multor secții ale spitalului, anul acesta pe lângă mamograf vom investi în stația de sterilizare și  urmează depunerea unui nou proiect european privind reabilitarea altor pavilioane ale unității spitalicești.

A fost o plăcere sa fiu alături de conducerea spitalului, cadrele medicale și întregul personal, în acest moment aniversar, pentru a le transmite respectul pentru modul in care își exercita nobila meserie, profesionalismul în desfășurarea actului medical, care a dus la nu mai puțin de 60000 de pacienți investigați și tratați în unitatea medicală.

Scopul nostru comun este acela de a crește calitatea actului medical și de a oferi condiții moderne tuturor celor care trec pragul spitalului.

Felicitări întregului personal al Spitalului Municipal Dej!

 La mulți ani!

 

Primar

Morar Costan