Anunț privind etapa de încadrare pentru proiectul ,,MODERNIZARE STRĂZI ÎN MUNICIPIUL DEJ – 49 STRĂZI”

Anunț privind etapa de încadrare pentru proiectul ,,MODERNIZARE STRĂZI ÎN MUNICIPIUL DEJ – 49 STRĂZI”


MUNICIPIUL DEJ, cu sediul în municipiul Dej, strada 1 MAI, nr. 2, județul CLUJ, titular al proiectului “MODERNIZARE STRĂZI ÎN MUNICIPIUL DEJ – 49 STRĂZI” JUDEȚUL CLUJ, propus a fi realizat în municipiul Dej, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpului de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în municipiul Dej, județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj din Calea Dorobanților, nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel. 0264 410 722, fax 0264 410 716, e-mail office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni-vineri între orele 9:00-14:00, precum și la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.