Ghid de utilizare

Sistemul electronic de taxe şi impozite este pus la dispoziţia cetăţeanului de către Primăria Municipiului Dej şi poate fi folosit de orice persoană care este înregistrată în registrul sistemului.
Etapele pe care un debitor trebuie să le urmeze pentru a folosi sistemul sunt următoarele:
1. Apăsați aici pentru descărcarea cererii de înscriere în sistem; 2. Cererea completată, la care se ataşează şi o copie după actul de identitate (copie CUI în cazul contribuabililor persoane juridice), se depune la sediul Serviciului Taxe şi Impozite Locale, se poate trimite prin poştă pe adresa Primăria Municipiului Dej, Serviciului Taxe şi Impozite Locale – Str. 1 Mai nr. 2, sau se poate trimite pe mail, pe adresa: inscriere.taxe [la] dej.ro - cu subiectul Cerere de înscriere in sistem (se înlocuieşte [la] cu @ în adresa de e-mail); 3. Veţi putea folosi pentru intrarea în sistem datele de autentificare primite de la Serviciul Taxe şi Impozite Locale (sau prim e-mail), date trimise în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data înregistrării cererii (Răspunsul îl veți primi prin poştă - cu recomandare, sau prin poşta electronică). Pentru a intra în sistem vă rugăm faceți clic pe "Plată electronică taxe și impozite" iar apoi introduceţi în câmpurile solicitate ID-ul utilizator şi parola, date pe care le-aţi primit de la Primăria Municipiului Dej - Serviciul Taxe şi Impozite Locale. În caz de expunere a elementelor de identificare şi autentificare în Sistem, utilizatorul în cauză trebuie să solicite schimbarea acestora printr-o cerere adresată entităţii fiscale.
       Toate datele sunt confidenţiale, conectarea la Sistemul electronic se va face utilizându-se un protocol cu nivel de securitate cel puţin egal cu nivelul de securitate al protocolului SSL versiunea 3.l . În caz de expunere a elementelor de identificare şi autentificare în Sistem, utilizatorul în cauză trebuie să solicite schimbarea acestora printr-o  cerere adresată entităţii fiscale.
       Dacă aveţi datele de autentificare, primite de la entitatea fiscală, şi doriţi să intraţi în sistem, apăsaţi pe link-ul de INTRARE
©2000 - 2011 Industrial Software. All rights reserved.