Impozite și taxe

Plata electronică a taxelor și impozitelor

Plata taxelor și impozitelor prin mijloace electronice se face prin linkul Servicii online pus la dispoziție de Municipiul Dej, urmând instrucțiunile de mai jos.

Consultarea informațiilor deținute de Primărie și plata impozitelor aferente bunurilor la care cetățeanul este proprietar se poate face numai de către utilizatori autentificați și verificați. După fiecare acțiune făcută de utilizator, acesta va fi notificat prin email, fiind absolut necesar ca utilizatorul să urmeze indicațiile din emailul primit. Prin autentificare se înțelege că cetățeanul trebuie să își creeze un cont de utilizator pe portalul instituției. Acest cont va fi verificat și conexat cu proprietatea utilizatorului, deci verificarea va fi efectuată doar pentru deținătorii de proprietăți pe raza municipiului Dej.

Pentru crearea unui cont de utilizator se poate accesa această pagină: Creare cont nou.

Pentru verificarea contului, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Cerere înregistrare utilizator al sistemului electronic de încasare a impozitelor şi taxelor locale

Consultarea informațiilor deținute de Primărie și plata impozitelor aferente bunurilor la care cetățeanul este proprietar se poate face de către utilizatori autentificați și verificați, accesând opțiunea Situație fiscală.

Utilizatorii care s-au inregistrat prin sistemul vechi până in data de 18 ianuarie 2021 inclusiv, sunt rugați să se înregistreze prin noul sistem de plăți taxe și impozite, urmând instrucțiunile din paragrafele de mai sus, deoarece vechiul sistem nu mai este funcțional.

Date de contact: Str. 1 Mai nr. 2, 405200, Dej, jud. Cluj, CF: RO4349179,  Telefon: (+40)264-211790, Fax: (+40)264-212388, www.primariadej.ro, e-mail:primaria [la] dej.ro.

 

O altă modalitate electronică de a plati taxele și impozitele este prin Sistemul Național Electronic de Plată "ghiseul.ro". Pentru inregistrare vă rugăm sa accesați: www.ghiseul.ro

Începând din data de 6 aprilie 2020, plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare poate fi făcută și online, pe ghiseul.ro. Plata se poate efectua prin parcurgerea următorilor pași:
1. Accesează pagina www.ghiseul.ro

2. Selectează secțiunea 'Plătește Amenzi Ordonanțe Militare';

3. Completează formularul online cu datele solicitate;

4. Efectuează plata prin completarea datelor cardului în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 

Simtax consultare

Aplicația pentru executorii judecătorești se poate accesa făcând clic pe următoarea legătură (link):

Aplicație Executori

Cont IBAN RO86TREZ21721A470400XXXX  - Sume incasate pentru bugetul local in contul unic, in curs de distribuire

 

Documente