Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej

Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej


      În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (2) și 134 alin(4) din Ordonanța de Urgență Nr.57/2019  privind  Codul administrativ, se convoacă  şedinţa de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de 19 ianuarie  2023, ora 1300

         Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma  on-line, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, inclusiv anexă privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiectul Renovare energetică moderată a clădirii publice corp C1 din cadrul Spitalului Municipal Dej.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobare depunerii proiectului, inclusiv anexă privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiectul Renovare energetică moderată a clădirilor publice corp C1, corp C2, corp C6 și corp C8 din cadrul Liceului Tehnologic “ Constantin Brâncuși” Dej.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza Municipiului Dej, pe anul școlar 2023-2024.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de 18 ianuarie 2023 și în format scris către comisiile de specialitate și președintele de ședință.

 Proiectele  de hotărâre au fost trimise pentru avizare/ depunere amendamente (dacă este cazul)  la:

    Comisia juridică și de disciplină, pentru activități de protecție socială, muncă și protecția copilului;

    Comisia pentru activități economico, -financiare și agricultură,

    Comisia pentru activități de amenajare a teritoriului,urbanism,protecția mediului și turism,

    Comisia pentru activități social-culturale, culte, învățământ, sănătate, familie și sport