Continuă intervențiile de frezare pe str. Mircea cel Bătrân și Mărășești

Continuă intervențiile de frezare pe str. Mircea cel Bătrân și Mărășești


Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor de frezare a părții carosabile în scopul pregătirii suprafaței pentru turnarea primului strat de asfalt.

  • În cursul zilei de astăzi se finalizează lucrările pe strada Mircea cel Bătrân pe porțiunea cuprinsă între: sensul giratoriu din zona Casei Locale de Pensii Dej și sensul giratoriu din strada 1 Mai( zona Bisericii greco- catolice ).
  • În cursul zilelor de vineri, 17 martie și sâmbătă,  18 martie, intervențiile de frezare se vor extinde pe str. Mărășești, pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu din zona Bisericii greco- catolice și sensul giratoriu din zona Spitalului Municipal Dej.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, circulația va fi dirijată.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului".