Continuă lucrările pe străzile Mărășești, Gheorghe Șincai și Mircea cel Bătrân

Continuă lucrările pe străzile Mărășești, Gheorghe Șincai și Mircea cel Bătrân


Primăria Municipiului Dej anunță că începând cu data de 16 mai, se intervine cu lucrări în vederea pregătirii turnării celui de al doilea strat de asfalt pe străzile Mărășești și Mircea cel Bătrân.

În prima fază se intervine pe strada Mărășești și str. Gheorghe Șincai tronsonul cuprins între: sensul giratoriu din Piața 16 Februarie zona Judecătoriei Dej și sensul giratoriu din zona zona Bisericii greco- catolice.

 Intervențiile continuă pe strada Mircea cel Bătrân pe porțiunea cuprinsă între: sensul giratoriu din zona Casei Locale de Pensii Dej și sensul giratoriu din zona Bisericii greco- catolice, precum și strada Mărășești pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu din zona Bisericii greco- catolice și sensul giratoriu din zona Spitalului Municipal Dej.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, circulația va fi dirijată și se va desfășura pe un sens.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

 

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului".