De astăzi se pot plăti taxele și impozitele locale

De astăzi se pot plăti taxele și impozitele locale


Primăria Municipiului Dej informează contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, că începând cu data de 9 ianuarie, se pot plăti impozitele și taxele locale, aferente anului 2023, precum și restanțele din anii precedenți.

Impozitele și taxele locale pentru anul în curs, au două scadențe de plată: 31.03.2023, respectiv 30.09.2023, cu excepţia taxelor pe clădire şi teren, care au scadenţă data de 25 a lunii următoare.

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale la clădiri, terenuri și mijloace de transport, până la data de 31.03.2023, se acordă o bonificație în procent de 10%, atât în cazul persoanelor fizice cât și a persoanelor juridice.

Taxele și impozitele locale pot fi achitate utilizând următoarele variante:

- la casieria Primăriei Municipiului Dej de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00, plată numerar sau cu cardul;

- electronic pe site-ul primăriei www. primariadej.ro - Servicii online - Plăți - Primaria Municipiului Dej , operațiune care poate fi realizată doar de către utilizatori autentificați și verificați;

 - electronic, prin aplicația mobilă Municipiul Dej-Servicii electronice;

- electronic prin Sistemul Național Electronic de Plată "ghiseul.ro", modalitate pentru care este nevoie de înregistrare pe site-ul www.ghiseul.ro;

Instrucțiuni exacte pentru înregistrarea unui cont și informațiile necesare privind plata prin mijloace electronice a taxelor și impozitelor locale se găsesc accesând link-ul  Impozite și taxe - Primăria Municipiului Dej .