Lucrări la carosabil pe o porțiune din strada 1 Mai

Lucrări la carosabil pe o porțiune din strada 1 Mai


În cursul zilei de astăzi, 23 august și mâine, 24 august se toarnă al doilea strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 Mai și I.P. Reteganul și sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 Mai, Mircea cel Bătrân și Regina Maria( zona Policlinica CFR).

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, circulația se va desfășura pe un sens și  va fi dirijată.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zonele intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului".