Restricții de circulație în zona centrală pentru lucrări la carosabil

Restricții de circulație în zona centrală pentru lucrări la carosabil


Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor în zona centrală, prin intervenții la partea carosabilă, pe porțiunea cuprinsă între: intersecția străzii Piața Bobâlna cu str. George Coșbuc și sensul de ocolire din zona Cercului Militar.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, începând cu data de 21 septembrie ora 06:00, circulația pe porțiunea menționată  va fi restricționată pe ambele sensuri. Va fi închis accesul auto în Piața Bobâlna dinspre str. Nicolae Titulescu și de pe strada George Coșbuc și se va putea circula din Piața Lupeni spre strada Petru Rareș și str 1 Mai( zona primăriei).

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Pe perioada lucrărilor va fi posibilă aprovizionarea agenților economici din zona de lucrări.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă ,,Amenajarea zonei pietonale centrale în vederea reducerii emisiilor de carbon în zona centrală a municipiului Dej ”.