Se continuă lucrările de turnare a covorului asfaltic pe strada Ecaterina Teodoroiu.

Se continuă lucrările de turnare a covorului asfaltic pe strada Ecaterina Teodoroiu.


 

În cursul zilei de astăzi, 25 septembrie, se toarnă al doilea strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între: intersecția străzilor Avram Iancu, cu str. Eroilor, str. Mihai Viteazu și str. Ecaterina Teodoroiu și intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Str. Tudor Vladimirescu și str. Ștefan Cicio Pop.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, începând cu ora 09:00 circulația pe zona menționată va fi închisă. De asemenea va fi închisă str. Eroilor pe porțiunea cuprinsă între: intersecția cu str. Țibleșului și intersecția cu str. Ecaterina Teodoroiu.

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Variante de ocolire a zonei de lucrări:

- Dealul Florilor - str. Ecaterina Teodoroiu- str. Ștefan Cicio Pop

-Dealul Florilor- Str. Florilor- centru

- str. Mihai Viteazu- str. Liviu Rebreanu- str. Tudor Vladimirescu-str. Ștefan Cicio Pop – str. Ecaterina Teodoroiu

- centru- str. Avram Iancu- str. Horea

- centru – str. Carpați- str. Florilor

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului".