Lucrările de asfaltare pe strada Ecaterina Teodoroiu continuă și mâine, 26 septembrie

Lucrările de asfaltare pe strada Ecaterina Teodoroiu continuă și mâine, 26 septembrie


 

 În cursul zilei de mâine, 26 septembrie, se toarnă al doilea strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între: intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Str. Tudor Vladimirescu și str. Ștefan Cicio Pop și intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu strada Mărăști.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, mâine, 26 septembrie, începând cu ora 09:00 circulația pe zona menționată va fi închisă. De asemenea va fi închisă și coborârea de pe str. Mărăști( intersecție cu str. A.P. Bănuț) în strada Ecaterina Teodoroiu. 

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Variante de ocolire a zonei de lucrări:

-Dealul Florilor- Str. Florilor- centru

- str. Crângului- str. Dobrogeanu Gherea- str. Unirii- str. Florilor – centru

-str. Mihai Viteazu- str. Nichita Stănescu- str. Crângului

- Centru – str. Florilor

- centru- str. Avram Iancu- str. Horea- str. Florilor

- centru – str. Carpați- str. Florilor

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului.