Sesiune de training în Public Speaking pentru adolescenți, la Muzeul Municipal

Sesiune de training în Public Speaking pentru adolescenți, la Muzeul Municipal


 

 

Primăria Municipiului Dej, prin Muzeul Municipal Dej, în colaborare cu Rotary Club Dej, Interact Dej și Rotary District 2241 vă invită duminică, 8 octombrie 2023, începând cu ora 12:00, la o sesiune de training în Public Speaking pentru adolescenți, sesiune ce va avea loc în Sala de Conferințe a Muzeului Municipal Dej, str. 1 Mai nr. 3, Dej, Cluj.

Acest eveniment este organizat sub RYLA, acronimul pentru Rotary Youth Leadership Awards, și îl are ca invitat pe trainerul Andrei Botez. Întâlnirea va fi una interactivă prin care se vor descifra cât mai multe secrete ale vorbitului în public, una dintre cele mai mare provocări pentru tineri și adulți, deopotrivă.

Nu este o noutate că multora dintre noi ne este teamă să vorbim în public. Eu, personal, am învățat să mă descurc în public speaking ceva mai târziu, pe la 28 de ani. Tinerii din ziua de astăzi, mă refer la elevi și liceeni, au șansa de a fi inițiați mult mai devreme în acest domeniu. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Organizarea unor astfel de sesiuni de vorbit în public reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să reușească în viață atunci când sunt puși în situația în care trebuie să se adreseze unui număr mare de persoane. Cu ajutorul trainerilor și prin repetiție, vor reuși să capteze atenția publicului, fără emoții, printr-un discurs bine închegat și cu aplomb, astfel încât să fie cât mai convingători. Iar unii dintre ei, poate, vor reuși să devină lideri, spune Andrei Botez, trainer și membru al Rotary Club București.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ.