Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej

Ședință de îndată a Consiliului Local al Municipiului Dej


În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1) și art. 134,  alin. (1) și alin.  (2)  din Ordonanța de Urgență privind Codul administrativ, vă facem cunoscut că se convoacă şedinţa de îndată  a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc  în data de 20 octombrie 2023, ora 1100

Lucrările ședinței se vor desfășura online, cu următoarea

 

ORDINE DE ZI:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico - economice și a indicatorilor tehnico - economici ai proiectului ”CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A COLEGIULUI NAȚIONAL ANDREI MUREȘANU, DEJ.

 

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării valorii totale a investiției: ”DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT ALTERNATIV ÎN MUNICIPIUL DEJ – punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrată în Ocna Dej” Cod SMIS 123525.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise către consilieri, în format electronic, prin e-mail, începând cu data de 19 octombrie 2023 și pe suport de hârtie către Comisiile de specialitate și președintele de ședință.